måndag 1 juli 2013

HA-rocker frifundet i gigantisk narkosag

En 38-årig Hells Angels-rocker fra Randers er blevet renset i historisk stor narkotikasag 

Retten i Randers har torsdag eftermiddag frikendt en 38-årig Hells Angels-rocker, der sad tiltalt for omfattende handel og besiddelse af amfetamin. Det skriver DR Østjylland.

Den frifundne rocker var tiltalt for at have solgt mindst 10 kilo amfetamin og have været i besiddelse af over 42 kilo amfetamin og 27 kilo hash.

Efter et tip fra en borger i oktober sidste år foretog en af politiets specialstyrker en ransagning i en gammel fabriksbygning i en lille landsby uden for Randers. Her gjorde de narkofundet, der er det største i Østjyllands Politis historie.

Lejeren af de lokaler, hvor narkoen blev fundet, slap i november med otte års fængsel, fordi han hjalp politiet med efterforskningen, og han var hovedvidnet mod det 38-årige medlem af Hells Angels og en jævnaldrende kammerat.

Den 38-årige har været medlem af Hells Angels i 10 år, og han har i en periode været præsident for afdelingen i Randers.

Politiet har ikke fundet nogen fingeraftryk, der kædede ham sammen med amfetaminen i den nedlagte fabriksbygning, så kronvidnets manglende troværdighed var afgørende for dommens udfald.

En anden anklaget - en 37-årige Hells Angels-rocker - i narkosagen var tiltalt for besiddelsen af 27 kilo hash, og det kostede ham en dom på et år og tre måneder i fængsel.
http://ekstrabladet.dk/112/article2024461.ece

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar