fredag 25 februari 2011

Polisen varnar för MC-klubben Black Dragons - Nu jävlas myndigheterna

KARLSHAMN | Savages MC i Karlshamn har blivit hangaroundklubb till Black Dragons MC, som enligt polisen i Blekinge har anknytning till Hells Angels.

Jan Hansson, operativ chef för Blekingepolisen, säger till SVT:s Blekingenytt att den Kalmarbaserade klubben Black Dragons MC är en underklubb till Hells Angels. Savages MC i Karlshamn är numera hangaround till Black Dragons. Och Jan Hansson anser att det är tvivelaktigt att Karlshamns kommun hyr ut en fastighet i Oxhaga till klubben.


Enligt Martin Arvidsson i Black Dragons MC riskerar nu klubben att bli vräkt. När det gäller kontakterna med Hells Angels skriver han så här:

”Vi har kopplingar till HA i den bemärkelsen att vi precis som de är en mc-klubb och besöker andra klubbar i bikermiljön. Svårare än så är det inte.”

Karlshamns kommun har inte sagt upp kontraktet med före detta Savage MC. Däremot lär det bli så ändå. Huset kan komma att rivas av andra orsaker.

– Vi tittar över alla kontrakt i området. Det beror på den planerade etanolfabriken, handelsområdet Västerport och ytterligare järnvägsspår, säger Per-Ola Mattsson, S, vice ordförande i kommunstyrelsen.
http://www.sydostran.se/index.92624---1.html



- Det här liknar förtal att påstå att vi är ett kriminellt gäng utan att ha bevis, säger Black Dragons president Martin Arvidsson, till Blekingenytt.

Han menar att polisen sprider myter om MC-klubbens kopplingar till Hells Angels.Karlshamns kommun säger till Blekingenytt att det nuvarande hyresavtalet sannolikt kommer att avslutas redan till sommaren.
http://svt.se/2.84885/1.2337880/black_dragons_vill_hyra_lokal_i_karlshamn

Öppet brev från Black Dragons MC!
http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/oeppet-brev-fraan-black-dragons-mc-586891

Öppet brev från Black Dragons MC - Del 2
http://www.presskontakt.se/pressreleaser/visa/pressrelease/338834/oppet-brev-fran-black/FA9A4811-74F1-24C2-D9C0-FE75FB5FC004 

Ledaren för Black Dragons MC, Martin Arvidsson, tillbakavisar allt tal om att kriminalitet.
Så här skriver han i ett öppet brev i nättidningen Payback: "Ja, vi har kopplingar till HA i den bemärkelsen att vi precis som de är en mc-klubb och besöker andra klubbar i bikermiljön, svårare än så är det inte." 2011-3-02
http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2350650/mc-klubben-kopplas-till-hells-angels



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar