lördag 20 februari 2010

Skottmisstänkt man åtalad och bestulen

Den 30-årige Norrköpingsbo som greps under stor dramatik utanför Hultsfred misstänkt för att ha skjutit en 26-årig man i benet åtalas nu för grov kvinnofridskränkning, misshandel, olaga hot, stöld, rattfylleri, narkotikabrott och dopingbrott. Men inte för skottet.

Det var under helgen 16-17 januari som 26-åringen sökte vård för sin skottskada på Vrinnevisjukhuset. Mannen har ett kriminellt förflutet och kopplingar till mc-gäng.

När 30-åringen grips 20 januari efter ett stort polispådrag, eftersom man befarade att han var beväpnad, var det för att han var misstänkt för att ha skjutit 26-åringen i benet. Åklagare Mats Näkne vill inte kommentera om den misstanken kvarstår utan säger att han inte är misstänkt för det i den här utredningen. Trots att en avrapportering om gripandet finns med i utredningen.
http://www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/artikel.aspx?articleid=5116063 

 30-åringen har tidigare figurerat i bland annat uppgörelser i kriminella kretsar i Norrköping. Han har vid flera tillfällen varit beväpnad med skjutvapen.
http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5850341

1 kommentar:

  1. Hahahahahahahahaha! För helvete vilka spån!! Använd ej knark , man kan bli riktigt dum, som de här personerna! Vilka dåliga lögnare! hahahahahaha! jag dör

    Mvh Bob Marley

    SvaraRadera