lördag 27 februari 2010

Ägarnas kontakter med Hells Angels gjorde att Förvaltningsrätten gick på polisens linje.


Helsingborg. På fredagseftermiddagen kom domen som var ett bakslag för Beach Club på Gröningen. Och ägaren Voja Collins Lapadatovic spontana kommentar var.

— Jag skiter i det nu.

Det hela började i höstas när sommarkrogen Beach Club ville fortsätta under vintern. Polisen sade nej med motiveringen att Voja Collins Lapadatovic hade kopplingar till Hells Angels, samt att den andre ägarens pojkvän tidigare dömts för brott mot alkohollagen.

Tillståndsenheten gick på polisens linje och nu har även Förvaltningsrätten gjort det. Man radar upp följande skäl: Voja Collins Lapadatovic har suttit i en bolagsstyrelse vars ägare har ett annat bolag som hyr ut lokal till Hells Angels. Voja Collins Lapadatovics bror är provmedlem i Hells Angels samt att Hells Angels-medlemmar besökt krogen.

Den andre ägaren av Beach Club har en sambo som enligt polisen umgåtts i det man kallar Hells Angels-relaterade kretsar.

Detta räcker enligt Förvaltningsrätten för att Beach Clubs ägare inte ska få alkoholtillstånd.

Förvaltningsrätten anser också att det är besvärande att Voja Collins Lapadatovic för drygt ett år sedan utförde arbete och fick två provisionslöner av en man som äger en byggfirma. Arbetsgivaren var för tio år sedan medlem i mc-klubben Bandidos.

Voja Collins Lapadatovic har tröttnat på situationen och det är osäkert om han vill försöka driva ärendet. Även om han tycker att domen är felaktig.

— Om den står fast kan jag ju inte ha restaurang så länge min bror är med i Hells Angels.

http://hd.se/helsingborg/2010/02/27/beach-club-forlorade-i-domstol/

1 kommentar:

  1. Det är för jävligt! bara för brodern är medlem i HA? Tänk om de varit araber då hade de inte varit några problem, fast de är terrorister! ;) LOL

    SvaraRadera