söndag 6 januari 2013

Fyra häktade efter Hells Angels-razzia

Kvartetten som misstänks för grov misshandel är mellan 21 och 46 år. Tre av männen greps av polisen i torsdags kväll medan den fjärde greps dagen därpå.

Gripandena föregicks av att en 53-årig man tidigare under torsdagskvällen blivit svårt misshandlad i Hasslarp. Mannen eller en bekant till honom larmade polisen, som direkt fick uppgifter som pekade ut fyra män som på söndagseftermiddagen ställdes inför häktningsdomare i Hesingborgs tingsrätt.

Alla fyra häktades som på sannolika skäl misstänka för grov misshandel. Jourhavande åklagare Lars Danielsson ville på söndagen inte lämna några kommentarer. Hans åklagarkollega Per-Axel Rosén var tidigare i veckan lika förtegen och ville inte svara på frågor om någon av de nu häktade är medlem i Hells Angels eller om något motiv framskymtat.

Offret är samme man som i höstas blev skjuten i benet i en bostad i Hyllinge. För det brottet misstänks en 39-årig man som bor i bostaden där skottet avlossades. 38-åringen försattes i början av december på fri fot efter en tid i häktet.

Polis och åklagare har nu två veckor på sig att slutföra utredningen mot kvartetten som häktades på söndagen.
http://hd.se/helsingborg/2013/01/07/fyra-haktade-efter-hells-angels/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar