tisdag 8 november 2011

Över 60 gripna efter danskt mc-bråk

Köpenhamnspolisen grep i dag sammanlagt 62 personer sedan bråk utbrutit mellan olika gänggrupper utanför en rättslokal där ett mord som begicks 2008 behandlades.
De flesta greps enligt lokala ordningsstadgan men det förekom också brott mot maskeringsförbudet och våld mot polisen.
Det var mordet 2008 som blev inledningen till ett blodigt gängkrig mellan Hells Angels och dess stödtrupper samt diverse invandrargäng.
http://hbl.fi/nyheter/2011-11-08/over-60-gripna-efter-danskt-mc-brak 

Trods ikke færre end 62 anholdelser vil ingen af de anholdte fra masseslagsmålet nemlig blive mødt med et krav om varetægtsfængsling, oplyser Københavns Vestegns Politi. Det var retssagen mod en 25-årig Hells Angels­rocker, der tirsdag førte til, at HA'ere og personer med indvandrer­baggrund røg i totterne på hinanden uden for retsbygningen.
Retssagen handler om drabet på 19-årige Osman Nuri Dogan, der i 2008 mistede livet i en byge af skud i bydelen Tingbjerg i København. Drabet siges at have udløst den bandekrig, der har hærget de seneste år.
I forbindelse med tirsdagens retsmøde var HA-rockere i hobetal mødt op uden for retsbygningen for at støtte deres kammerat. Det samme var en stor gruppe, som formentlig har tilknytning til bandemiljøet i Tingbjerg.
Politiet måtte bruge hunde og knipler for at få ro på gemytterne, og 62 personer blev slæbt med på politistationen.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-45426755:ingen-f%C3%A6ngsles-efter-slagsm%C3%A5l.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar