måndag 7 mars 2011

Polisen slog under vecksolutet till mot motorcykelklubben Diablos klubblokaler i Lojo.

Klubblokalerna finns i Routio och på Kalkpetters gamla fabriksområde i Virkby. Polisen letade också igenom gängmedlemmars bostäder.

Fyra personer greps från motorcykelgängen Diablos och Bandidos. Polisen hittade amfetamin, kokain och ett sjutvapen i gängmedlemmarnas lokaliteter och de gripna misstänks nu för grovt narkotikabrott.

Polisen ska nu förhöra de inblandade och ytterligare göra husransakningar.
http://svenska.yle.fi/nyheter/artikel.php?id=210291 

Lohjalaiselta moottoripyöräjengiltä löytyi kasoittain huumeita
Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on iskenyt viikonloppuna Lohjan Diablos MC moottoripyöräkerhon tiloihin. Poliisi otti takavarikoi tiloista amfetamiinia ja kokaiinia. Tiloista paljastui myös ammattimainen marihuanaviljelmä.
Etsinnät tehtiin Kalkkipetterin teollisuusalueella ja Routiolla olevassa kerhorakennuksessa. Ratsioiden yhteydessä tehtiin myös kotietsintöjä ja poliisi otti kiinni neljä Diablos ja Bandidos MC-jengeihin kuuluvaa henkilöä. Kiinniotetuilla on taustallaan aikaisempia talousrikosepäilyjä.

Poliisi löysi etsinnöissä useita satoja grammoja amfetamiinia ja kokaiinia sekä ammattimaisen kannabisviljelmän. Lisäksi löytyi ampuma-ase.

Länsi-Uudenmaan poliisin apuna etsintäiskussa oli Helsingin poliisilaitoksen Karhu-ryhmä.
Toistaiseksi tapauksessa epäillään törkeää huumausainerikosta. Poliisi kuitenkin arvelee, että juttu laajenee kuulustelujen ja uusien kotietsintöjen myötä.
http://yle.fi/alueet/helsinki/2011/03/lohjalaiselta_moottoripyorajengilta_loytyi_kasoittain_huumeita_2414853.html 

Tiloista löytyi useita satoja grammoja huumeita.
Länsi-Uudenmaan poliisilaitos iski lauantaina useiden poliisipartioiden voimin Diablos Mc -kerhon kerhotiloihin.

Useat poliisipartiot tekivät kiinniottoja ja etsintöjä Kalkkipetterin teollisuusalueella ja Routiolla olevassa kerhorakennuksessa Lohjan alueella. Etsinnöissä otettiin kiinni Diablos- ja Bandidos Mc- jengeihin kuuluvia henkilöitä.

- Meillä on kiinniotettuina neljä henkilöä, kolme miestä ja yksi nainen. Takavarikoituna on kokaiinia, amfetamiinia ja marihuanaa, kertoo rikoskomisario Jukka Paasio Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.
Paasion mukaan takavarikoitu huumemäärä ylittää "reilusti törkeän huumausainerikoksen rajan". Asiaa tutkitaan törkeänä huumausainerikoksena.

- Puhutaan useista sadoista grammoista.
Paasion mukaan Diablos on "Bandidos-henkinen" kerho.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011030713316608_uu.shtml

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar