torsdag 10 mars 2011

Krever svar

Ringsaker kommune mener Hells Angels på Bergshøgda har bygd svømmebasseng og montert skilter uten å søke om tillatelse.

BRUMUNDDAL: Kommunen gjør Hells Angels og eiendomsselskapet Nederløkken Eiendom AS oppmerksomme på at bygging av svømmebasseng og oppsetting av skilter på klubblokalet er søknadspliktig etter plan- og bygningsloven.
Før kommunen går videre med saken, gis Hells Angels en mulighet til å søke i ettertid. Ringsaker kommune vil sikre videre framdrift i saken og ber om en snarlig tilbakemelding.

50 kvadratmeter

Som Hamar Arbeiderblads flybilder viser, er bassenget bygd på sørsiden av klubblokalet. Svømmebassenget er på ti ganger fem meter. Skiltene på klubblokalet er også av et slikt omfang at det er søknadspliktig.


Ordfører Anita Ihle Steen (Ap) i Ringsaker har vært tydelig på at kommunen skal bruke plan- og bygningsloven og andre kommunale bestemmelser for å sikre at Hells Angels forholder seg til lover og regler. Ihle Steen sier også rett ut at kommunen skal ta i bruk alle lovlige virkemidler for å plage MC-miljøet på Bergshøgda.


Denne holdningen er helt i tråd med oppfordringen fra lensmann Terje Krogstad i Ringsaker. Også Kommunenes Sentralforbund og stortingsrepresentant Thor Lillehovde ber Hells Angels «vertskommuner» fotfølge MC-klubbene med loven i hånd.

http://h-a.no//Nyheter//Nyheter/tabid/72/Default.aspx?ModuleId=112020&articleView=true

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar