torsdag 24 mars 2011

Anmeldte over 100 trusler– fikk knivdrept kanin i posten - TV (Video)


Tidligere ordfører Thor Lillehovde anmeldte over 100 trusler etter sine oppgjør med MC-kriminelle og rasister i Ringsaker. Dagen etter et møte med miljøet som nå tilhører Hells Angels fant han en knivdrept kanin i postkassen.

Nå er stortingsrepresentant Lillehovde i København for å delta på en kongress der temaet er bekjempelse av MC-miljøer som Hells Angels. Som medlem av justiskomiteen på Stortinget jobber han for å endre lovverket slik at politiet lettere kan aksjonere mot kriminelle MC-miljøer.

Ett av målene er å bli kvitt Hells Angels med klubbhus på Bergshøgda i Ringsaker.


Mens Ap-politiker Lillehovde var ordfører slet Ringsaker med rasisme og et gryende MC-miljø. 


Fremmedfiendtligheten toppet seg med «Slaget om Brumunddal». Folk fra et tvilsomt MC-miljø «seiret» med eget klubbhus på Bergshøgda og senere medlemskap i Hells Angels.

Under KS-konferansen i København håper Lillehovde og de andre medlemmene av justiskomiteen å lære av danskenes kamp mot Hells Angels og andre kriminelle miljøer.

http://h-a.no//Nyheter//Nyheter/tabid/72/Default.aspx?ModuleId=113781&articleView=true

Tidligere ordfører i Ringsaker, Thor Lillehovde, anmeldte over 100 trusler etter egne oppgjør med MC-kriminelle og rasister i kommunen. Dagen etter et oppgjør med Hells Angels fikk han en knivdrept kanin i posten.

Mens Ap-politiker Thor Lillehovde var ordfører sleit Ringsaker med rasisme og et stadig voksende MC-miljø. Det hele toppet seg skikkelig med «Slaget om Brumunddal». Folk fra et svært tvilsomt MC-miljø «seiret» med eget klubbhus på Bergshøgda og senere medlemsskap i Hells Angels.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hedmark_og_oppland/1.7562886

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar