torsdag 13 juni 2013

Satudarah MC ook in Noorwegen?


Det holländska motorcykel Satudarah avser att utöka öppen för Norge. Det är i norr Fa tidningen ABC Nyheter. Att vara, är uppenbarligen inte alla som uppmanar hopp, enligt tidningen. Att döma av olika publikationer - där har ni det igen - är Satudarah som mycket aggressiv bok.

ali-osmanMet särskilt Tyskland som exempel ovan, där en tid sedan ett kapitel i Satudarah i Duisburg, som leds av Ali Osman förklarat krig mot Hells Angels. Jämförelsen verkar det enkelt går för femtielfte gången och återigen inte att gå för det är den nederländska grenen som vill expandera och den tyska kapitlet har varit ganska anständigt måttliga i sina uttalanden.  


Genom beslut av den holländska som möjligt, även om det inte finns några officiella tillkännagivanden om gjort. Vad som också spelar en del sedan 2011 är också en annan nemesis av Hells Angels i Norge Active: mongolerna. De har inget bra kort vänster: nio medlemmar nu har en solid fängelse "tjänat" och sitta i fängelse.Mongols-street tillgång grundade också mongolerna ett slags "gatugäng" , med tillägget "svart och vitt besättning" i färgerna. Speciellt invandrarungdomar från alla (kriminella) gäng anslutit denna uppfattning. Och sjunga runt lägerelden. Uppenbarligen inte att leka med Cub Scout vandring till vandring genom bergen till fjordarna och är alla "Faria 'ABC Nyheter Tidningen rapporterar också att det fortfarande troligt att på grund av den möjliga ankomsten av Satudarah samråd mellan MC och polisen kommer att ske. Det är i linje med Satudarah MC, där i fred i sin vilja att prata och på ett normalt sätt att skaffa mellan de norska MCs. Står sig
http://www.camilleri.nl/2013/05/satudarah-mc-ook-in-noorwegen/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar