lördag 22 juni 2013

Massivt politiopbud: Bandidos fejrer 20 år med kæmpe fest. Rockerklub forventer kæmpe rykind til stor jubilæumsfest i Hillerød

I rockerborgen i Hillerød er Bandidos' 20-års jubilæumsfest gået i gang. Selv forklarer rockerne, at de forventer mange gæster.
- Vi regner med at der kommer rigtigt mange. Både fra Danmark, men også fra udlandet, siger Michael ’kokken’ Rosenvold, Europa-præsident, Bandidos MC.
- Mellem 500 og 800 gæster skal det nok ende med, siger han og tilføjer:
- Der er allerede kommet rigtigt mange, hvor mange ved jeg ikke. Jeg har ikke talt dem.
Store mængder mand og fadøl er allerede på plads. Senere kommer der musik og underholdning.
- Er der strip og den slags?
- Jeg tjekker lige med en af dem, der står for det ,svarer Michael ’Kokken’ Rosenvold og råber – det er Ekstra Bladet, de spørger, om der kommer striptease og sådan.
- Det gør der. Der kommer både strip og topløs fadøl og alt muligt, siger Michael ’Kokken’ kort efter til Ekstra Bladet.
- Det skal nok blive fejret heftigt, siger han.
Der er både mad- og øltelt, og boder, hvor der sælges tøj. Ligeledes har rockerklubben sørget for en hoppeborg. Om det er til egen fornøjelse er ikke klarlagt.
- Vi er massivt til stede, for sikre fred og ro, og at festen kan afholdes uden problemer, siger Henrik Suhr, pressekoordinator, Nordsjællands Politi.
- Der har tidligere været sager omkring overfald og brandstiftelse i politikredsen. Inden for den senere tid har der været konfrontationer mellem grupperinger og rockere, siger han.
Foreløbigt melder politiet, at alt foregår stille og roligt.
- Jeg er ikke helt klar over, hvad der eventuelt er beslaglagt. Men det er nede småtingsafdelingen, så vidt jeg er orienteret, siger Henrik Suhr.
- Vi er dialog med dem og alt foregår stille og roligt, siger Henrik Suhr.
- Som udgangpunkt forventer vi ikke at der skulle opstå nogen problemer, tilføjer han.
http://ekstrabladet.dk/112/article2020582.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar