onsdag 17 april 2013

Rockerrygter afvises: HA har ingen sydfynske planer

Hells Angels afkræfter rygter om, at rockerklubben AK81 er på vej til Sydfyn
Svendborg: Rygter, der for øjeblikket florerer på Sydfyn, om, at rockerklubben AK81 skulle være interesseret i ejendomme i området, afvises af Hells Angels, som klubben er relateret til.

Jørn ”Jønke” Nielsen, Hells Angels Danmark, oplyser, at der ikke er planer af den art.
Rygterne siger, at AK81 er interesseret i lokaler i Svendborg og Skårup. Er det rigtigt?

- Nej, det er der ikke noget om. Jeg tror, at rygterne kommer, fordi vi har nogle venner i Svendborg, som der er blevet lagt mærke til. Men det har vi i mange fynske byer, og der er ingen planer om at oprette nye afdelinger af AK81, og hvad angår HA har jeg svært ved at se, at vi skulle være i Svendborg. Vi er kun i de store byer, siger han.

Hvor mange medlemmer skal der til, før I vurderer, at der er grobund for en afdeling?
- Det vil jeg ikke ind på, men der er ingen planer om noget nu, siger han.

Også politiet har hørt rygterne, men leder af Afdelingen for organiseret kriminalitet hos Fyns Politi Thomas Anderskov vil ikke hverken be- eller afkræfte, at der skulle være en ny afdeling af AK81 under opsejling.

- Der kører ofte rygter, men det er da klart, at vi er opmærksomme. Der er også rygter om andre grupper, siger han.

Han fortæller, at politiet hele tiden har en konkret risikovurdering, men derudover vil han ikke udtale sig om politiets viden og arbejdsmetoder.

Kollegaen vicepolitikommissær Per Sterobo kan heller ikke bekræfte, at der skulle være rocker-interesse for visse ejendomme på Sydfyn.

- Vi har da truffet nogle mennesker i nattelivet - også lokale , som vi ved sympatiserer med HA. Det er klart, at det kan bringe konflikter med sig, hvis de etablerer sig hernede. Men vi er opmærksomme, siger han.
http://www.fyens.dk/article/2281334:Svendborg--Rockerrygter-afvises--HA-har-ingen-sydfynske-planer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar