fredag 11 mars 2011

Polisen skämmer ut vår rättsstat - Sverige är inte en rättsstat utan en lejongrop.

Polisen som utsågs till förhörsledare såg inga bekymmer med sin bekantskap med en av de två målsägande.
 
Att de haft långvarig kontakt på internet behöver förstås inte innebära någon djupare vänskap. Men när polisen på sin Facebooksida dessutom gör flera angrepp på den brottsmisstänkte, medan de anmälande kvinnornas advokat hyllas, är det svårt att värja sig för en stickande lukt av jäv. Saken blir inte direkt snyggare av att advokaten Claes Borgström, polisen och hennes kompis till målsägande, alla är aktiva inom samma politiska parti.

De konspiratoriska kan nu, med en känsla av triumf, placera förhörsledaren i mitten av sitt klibbiga spindelnät. Enligt bland annat vänsterikonen John Pilger står Claes Borgström i något slags förbindelse med CIA, eftersom hans kompis Thomas Bodström hjälpte USA att avvisa egyptier. En polis som både är intresserad av jämställdhetsfrågor och tycker om Claes Borgström är förstås som klippt och skuren för en CIA-feministisk konspiration.


Men man behöver inte vara korrupt bara för att man är korkad. Vad förhörsledaren har bevisat är att hon saknar omdöme. http://www.expressen.se/ledare/1.2361672/johannes-forssberg-polisen-skammer-ut-var-rattsstat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar