fredag 4 mars 2011

MC-klubben Veterans har lämnat Anderslöv

Motorcykelklubben Veterans har tömt och övergivit sina lokaler i Anderslöv. Det finns även uppgifter om att klubben lagt Bandidos färger bakom sig och nu anslutit sig till Outlaws.

Har Veterans skaffat en ny lokal?
– Inte vad vi vet än så länge. Vart de tar vägen och hur de tänker bedriva sin verksamhet vet vi inte än, säger Patrtik Ahrlin.

Veterans dök upp i Anderslöv i maj 2009 då klubben flyttade sin klubblokal från Vellinge till den före detta Uno X-macken. Olika representanter för Veterans sade då att man var en självständig klubb utan kopplingar till andra mc-gäng. Redan i slutet av sommaren bekräftade Rikskriminalen att det fanns en nära koppling mellan Veterans och Bandidos. Sommaren 2010 kantades Veterans klubbmärke av rött och guld. Det innebar att de nu var en del av ”Red and gold nation”, ett nätverk av mc-klubbar, som kontrolleras av Bandidos.


Enligt uppgifter har Veterans lämnat Bandidos-familjen och gått tillbaka till sina egna färger, blått och guld. Veterans hemsida på internet ligger nere och går man in på klubbens Facebooksida kommer man till Outlaws MC Malmoe South.

Läs mer: Aoa Malmoe South (Prospective) Outlaws MC

http://mcrazzia.blogspot.com/2011/03/aoa-malmoe-south-prospective.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar