tisdag 8 mars 2011

I år var det årliga vårfirande med temat "Slut på frusna ljus."

Översättning från tyska till svenska

Med go-go flickor och livemusik på lördag kväll om 310 Rocker firas i hela norra Tyskland på Gutenbergstraße en fest.

Dom hade inbjudit "Hells Angels" närstående "Red Devils", som leddes in i en hall i deras klubbhus. I år var det årliga firandet våren med temat "Slut på frusna ljus." 

I förväg, polisen, som hade fruktat mycket mer nationella och internationella gäster, hermetiskt tillslutna med ett stort utbud av scenen och kontrollerade tills tidigt på morgonen ankomst och avgång. De som ville ha torget, var tvungen att lämna och sökte sitt fordon.  


Från den 19 klockan reste till den första rocker. Bred och vanor i olika "Hells-Angels-anslutna klubbar, presenterade de sig vid gården. Shoulder klappa sig själv välkomnade männen från Schleswig-Holstein, Hamburg, Niedersachsen, Mecklenburg-Vorpommern och Hessen, och Danmark, medan de väntade på flera poliskontroller på inloppet till spektakel. 

Elva Rocker fick Platzverweis
Tunga motorcyklar inte var synliga på i kväll. Bara värdarna hade gjort ett par maskiner vid ankomsten framför hallen. Gästerna var i stället flyttats fram med sina ofta mycket unga kamrater i normal liten bil, men också mycket dyra limousiner med tonade rutor. Även en körskola fordon från en parkerad Neumünster. 


Medan de flesta av gästerna upplevde långa inspektion och godkännande av vänster, klagade en köl "Hells Angels" storlek arg om polisinsatsen. De försiktighetsåtgärder för polisen men stod snabbt ut som motiveras: Vid en husrannsakan i klubbhuset och bilar, tjänstemän med en knoge dammtrasa, sex knivar, ett trä bar, en yxa handtag och en tomslag vapen säkerställas. Elva berodde på den explosiva rocker finner en omedelbar utvisning och var tvungen att lämna igen. Skrev också polisen ett brott och sex annonser. 


Ytterst var "Red Devils" parti fredligt. Av de boende i Neumünster rockers som produceras av de krigförande Bandidos var ingen den kvällen. Så sent som förra helgen en grupp av dessa motståndare hade visat i mitten slående mycket närvaro. 

http://www.shz.de/nachrichten/top-thema/article/111/polizei-nahm-rockern-viele-waffen-ab.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar