onsdag 9 mars 2011

18 mars ... Hoj-X är årets roligaste partyhelg!

Fredagen den 18 mars rullar Sveriges MotorCyklister, SMC, ombord på Silja Serenade. Runt 2000 glada hojåkare sätter hela Östersjön i gungning!

Det är på Hoj-X som MC-säsongen startar och man träffar alla hojkompisar man inte sett på hela vintern. Det är på Hoj-X man shoppar på sig hojprylar inför sommarens motorcykelturer och det är på Hoj-X man "röjer järnet" hela vägen från Stockholm, till Helsingfors och sen hem igen.

Detta är den sjätte hojkryssningen och denna gång satsas det mer än någonsin för att ALLA ska få en helg de sent kommer att glömma. Programmet är fullspäckat med arrangemang, både av det lite seriösare slaget med föreläsare och workshops till halvgalna tävlingar och helgalna underhållare.

Stockholm Cowboys - coverbandet som består av hojåkare och lirar för hojåkare rockar loss på stora scenen. Det gör även suveräna gruppen One Hell of a Band - bandet som är vad de heter. Dessutom kommer det galnaste partybandet i Sverige - MysPysOrkestern.

Bandet består av ett gäng proffsiga musiker som strålar samman vid speciella tillfällen. De har gjort succé var de än har spelat under tio år, men gör nu sin sista spelning.

Världsmästaren i hojbygge, Stellan Egeland, visar ett helt nytt bygge. Stellan har tidigare placerat sig etta, trea och fyra i VM för hojbyggare. Vi blir inte förvånade om det är ett nytt världsmästarbygge vi får se på Hoj-X.

MC-Folket gör självklart en repris på sin populära karaoketävling.

Snikhild och Tarvgerd, de sjönsjungande, helknäppa och minst sagt karltokiga systrarna gör comeback på Hoj-X.

I konferensavdelningen arrangeras en stor utställning med motorcykelrelaterade produkter och försäljning med finfina erbjudanden från många tillbehörsfirmor.

Hoj-X har blivit en tradition, mer om Hoj-X på Facebook.

Silja Serenade avgår från Värtahamnen fredag 18 mars 2011 kl 17.00 och är åter Stockholm söndag kl 09.30.

Boka direkt online nedan eller på tel 08-666 33 33. Uppge bokningskod HOJX. Pris från 575 kr per person. Åldersgräns 21 år.

I samband med bokningen kan du även förköpa måltider och boka bekväm bussanslutning till och från Värtahamnen.
http://www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/helsingfors/hojX2011.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar