tisdag 22 mars 2011

– Hells Angels frykt i Kvinesdal

Etter det Agder har grunn til å tro, planlegger Hells Angels et treff i Kvinesdal i forbindelse med Norway Rock Festival. Det skal være bakgrunn for ordfører Omlands sterke engasjement i saken som han redegjør for i ettermiddagens pressekonferanse.

Kvinesdal kommune har gjort et vedtak hvor kommunen tar avstand fra 1% MC klubbene. Vedtaket og konsekvenser for Norway Rock Festival har skapt så stor debatt at ordføreren i dag holder pressekonferanse.

- Vedtaket om at kommunen tar avstand fra kriminelle 1% MC klubber har fått mye oppmerksomhet fra media i hele landsdelen. Flere har stilt seg undrende til Kvinesdal kommune sitt engasjement i saken. Kommunens vedtak var basert på alvorlige opplysninger fra politiet, forklarer Odd Omland.

PRESSEKONFERANSE: -Det er disse opplysningene som det vil bli redegjort for i pressekonferansen i ettermiddag. Det har også vært mye oppmerksomhet rundt mulige konsekvenser for Norway Rock Festival. Ut fra dette vil Kvinesdal kommune, Politimesteren i Agder, samt leder for organisert kriminalitet i Agder avholde en pressekonferanse hvor vi redegjør for bakgrunnen for at Kvinesdal kommune fattet sitt vedtak.

POLITIETS ROLLE: Politiet vil så orientere om sin rolle i bekjempelsen av1 % MC klubbene. Videre vil kommunen og politiet redegjøre for forholdet til Norway Rock Festival på bakgrunn av den situasjonen som har oppstått, forklarer Omland.

DEBATTEN RASER: Etter at redaktør Atle Jørgensen i ScanBike Norge og journalist Rubi Synøve Bøhmer Jørgensen i samme blad, hadde et leserinnlegg i Agder der de uttalte seg sterkt kritisk mot Kvinesdal kommune og Norway Rock for deres markering mot kriminelle MC-klubber, har blant annet tidligere stortingsrepresentant Rolf Terje Klungland hevet seg inn i debatten. 
http://avisenagder.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=11263

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar