söndag 14 november 2010

Outlaws: – Politiet trakasserer oss

Da flere Outlaws-medlemmer kom til Bodø fra Oslo i går, ble de kontrollert av politiet tre ganger og nektet alkoholservering. – Ren trakassering, mener gjengmedlemmene.

Rundt ti Outlaws-medlemmer er samlet i Bodø i helga. Ifølge en av medlemmene, som ønsker å være anonym, er de i byen for å ha en hyggelig fest med lokale klubbmedlemmer. Men den gode stemningen snudde kort tid etter at de var ankommet Bodø.

– Etter at flyet landet ble vi møtt av to uniformerte politifolk, som ba oss identifisere oss, og fortelle om hensikten med besøket. Det var helt greit, men da vi skulle hente bagasjen ble vi møtt av to nye politifolk i sivil, og det hele gjentok seg.

Da gruppen kom inn til Glasshuset i Bodø sentrum ble de stoppet av politiet for tredje gang. Tre uniformerte politibetjenter ønsket igjen å se identifikasjon, samt få vite hva MC-klubbmedlemmene skulle i byen.


Outlaws er en av de mest fryktede MC-klubbene i verden, og er en av klubben Hells Angels største fiender. Dette er misforstått, sier medlemmene.

– Jeg tror det skyldes usikkerhet og uvitenhet. Folk i Salten har ingenting å frykte fra oss. Vi har fokus på brorskap og syklene våre, sier han.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.7379217

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar