söndag 26 september 2010

Bandidos provokerer Hells Angels

Nok har ingen af de to rockerklubber endnu brudt den forseglede fredsaftale, men gennem de senere år er luften dog blevet køligere mellem de to parter. De ellers erklærede varme følelser og gyldne håndtryk fra 1997 nåede således i november sidste år ned på under frysepunktet efter en længere række skændsmål - ifølge kilder fordi folk fra begge lejre har overtrådt de indgåede aftaler.

At HA sidste år optog seks tidligere Bandidos-folk - heriblandt den tidligere Aalborg-præsident 'Svejser' - var en direkte fornærmelse imod Bandidos og reelt brud på fredsaftalen. Et brud, der fik Europa-præsident for Bandidos Jim Tinndahn til offentligt at erklære, at han havde revet fredsaftalen over. Og omvendt har Bandidos ridset i lakken på HA-logoet ved at bejle til grupperinger, som englene ligger i åbenlys krig med.

Og næsten som for at cementere det detroniserede forhold har Hells Angels talsmand Jørn Jønke Nielsen kun ét at sige om Bandidos nye i Odense:

- Det er ikke noget, jeg har lyst til kommentere på.

Hos Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter NEC følger man udviklingen i rockermiljøet nøje, men heller ikke vicepolitiinspektør Jørgen Isalin ønsker at kommentere på sagen.
http://ekstrabladet.dk/112/article1418715.ece

Rockerklubben Bandidos bryder fredsaftalen med Hells Angels og åbner et klubhus i Odense.
http://www.tv2fyn.dk/article/255774:Bandidos-bygger-borg-i-Odense

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar