lördag 6 november 2010

Mille Markovic, som var torped till porrkungen Carl Serung, drev i början av 1990-talet en fest våning under en krog på Kungsholmen i Stockholm.

Enligt Markovic abonnerades festvåningen på måndagar av kungen och hans kompisar, verksamheten gick under beteckningen Club Power.

Om Markovic uppgifter är korrekta behöver det inte innebära att kungen själv var införstådd med arrangemangen. Men någon i kretsen kring monarken har gjort en affär med Markovic och sedan bjudit in kungen.
Att representanter för samhällets toppskikt har med kriminella att göra kan teoretiskt vara ett misstag. Men att Markovic inte är en mysfarbror behöver man inte många sekunder på sig för att ­inse.
Nu tänker Mille Markovic göra business av kungavännernas krogbesök. Han påstår sig ha ”livebevis” för gängets besök på hans klubb. Dem tänker han publicera på internet för att tjäna pengar, säger han. En sajt finns redan.

Samma affärsidé har Markovic testat tidigare. En lägenhet riggades med kameror och mikrofon i vad som såg ut som högtalare. Där skulle kända människor ha sex med prostituerade och tända på. Men innan Markovic satte planerna i verket avslöjades han och dömdes till fängelse.
Denne man har alltså kretsen kring kungen haft affärer med enligt den nya boken.
Det är en sensation man gärna varit utan. Dessutom satte den kungen på nattgammal is. Han utsattes för risken att bli utpressad.
Med sådana vänner är behovet av fiender minimalt.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article8080684.ab 

Gangsterns hot mot kungen: avslöja ”livebevis” på hur kungen festar

Klubbägaren och gangstern Mille Markovic hotar att publicera smyginspelat material som visar hur kungen festar.
Markovic har tidigare dömts för att ha försökt utpressa Björn Borg med smygfilmer.
– Jag har livebevis, hela världen kommer få se, säger Mille Markovic.

Kändisar som hade sex

Redan 1995 dömdes Mille Markovic till ett års fängelse för förberedelse till utpressning. Då skulle han filma kändisar som hade sex och använde narkotika.
Men nu säger författaren Thomas Sjöberg att även kungen kan ha smygfilmats.
– Det är rimligt att anta att den risken alltid har förelegat när kungen rört sig i de här lokalerna, säger han.
Mille Markovic vill inte bekräfta att han smygfilmat kungen men han säger att han kommer offentliggöra allt.
– Det finns både upptagning ... nä, jag kan inte gå in på det förstår du, det blir fel.

”Kan bli straffbart”

Vad då för upptagning?
– Jag har tillräcklig mycket bevis, men vad kan jag inte gå in på. För det kan bli straffbart, jag vill inte sitta i fängelse på något sätt. Jag vill inte begå brott.
Men vad är det för bevis du har?
– Jag har livebevis. Jag kan bevisa varenda grej.
Mille Markovic säger att han har en affärsidé om att publicera materialet på en internetsajt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8080444.ab

6 kommentarer:

 1. När man läser sånt här förstår man varför Sverigedemokraterna får så många röster

  SvaraRadera
 2. Jag tänker Herr Marcovic kan bli räddas kommande natterna.....inte klok...

  SvaraRadera
 3. Han kommer o bli "Tystad" garanterat!

  SvaraRadera
 4. En slående likhet, bara slog mig! - Vad Markovic påminner om Christer Pettersson utseendemässigt

  SvaraRadera
 5. Efter att ha läst boken "Den motvillige monarken" så börjar jag att undra om inte motivet är att man skriver en ren propagandabok mot monarkin. En tredjedel av boken handlar om det eviga tjatet angående Hitler, kriget, nazismen som kopplas ihop med vårt kungahus. I slutet av boken skriver man om de källor man använt. Bl.a. "En annan fantastisk källa har varit slutrapporten från Älvsnabbens långresa 1966-1967 som gjorde karl av spolingen" Och sen får vi inte glömma den fantastiske trovärdige gangstern Mille! Hela boken genomsyras av ett hån mot vårt kungahus och dess bakgrund. Bokens trovärdighet finns inte i mina ögon istället platsar den bäst bland skvallerpressens hyllor. Skulle inte förvåna mig om det finns starka krafter bakom denna avskyvärt dåligt skrivna bok. Krafter som vill genomföra en statskupp men utan vapen!

  SvaraRadera
 6. En intressant detalj i boken är sidan 252-253. " Manojlovic förekom som namngiven i utredningen av mordet på Olof Palme" Han förhördes ochså. Manojlovic begick självmord men det kan även ha varit ett mord. Marcovic och Manojlovic var tydligen goda vänner. Så teorin om att Markovic påminner om Christer Pettersson till utseendet kanske inte är så långsökt. Sen döljer man fakta eftersom det kan bli obehagligt om vissa känsliga saker kommer fram.

  SvaraRadera