onsdag 17 november 2010

Löjrom och vapen i beslag vid razzia

En Luleåbo och en man från Umeå, som under lång tid kopplats samman med Hells Angels, häktades i helgen misstänkta för grovt vapenbrott. Vid polisrazzian i torsdags beslagtogs även 250 kilo löjrom.

Det var i torsdags som polisen slog till mot fastigheten där Red Devils, en supporterorganisation till Hells Angels, tidigare hade sin klubblokal. Huset ägs av en 36-årig man som är bördig från östra Norrbotten och som var drivande i klubben som president.

Två vapen togs i beslag när polisen gjorde husrannsakan mot fastigheten och en bil som kopplas samman med männen. Där ska även det stora partiet med löjrom ha hittats.

Förutom Luleåbon och 36-åringen från Umeå, har två män suttit anhållna i Luleå, misstänkta för inblandning i löjromsstölden.

En av dem, en 33-åring från Luleå, kommer i dag att begäras häktad i dag av vice chefsåklagare Thomas Ennefors.

Red Devils Umeåavdelning sattes i malpåse förra året och i dag är det inte känt hur framtiden ser ut för klubben.
http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5651405 

250 kilo löjrom i beslag i MC-lokal

Polisen stormade den gamla Red Devils-lokalen på jakt efter narkotika. Förutom knark hittade man vapen och 250 kilo löjrom. Nu sitter två män, den tidigare Red Devils-ledaren och en grovt kriminell man med Hells Angels-kopplingar, häktade för grovt vapenbrott. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar