torsdag 25 mars 2010

Hells Angels holder sig fra Bakken


For andet år i træk bliver det traditionelle motorcykel-optog til åbningen af Dyrehavsbakken uden selskab af HA-rockere. De besluttede sidste år at aflyse på grund af bandekrigen.

Når Dyrehavsbakken klokken 14 i dag tager hul på sæsonen, er det som sædvanligt til lyden af tusindvis af brølende motorcykler.

Men det er for andet år i træk uden rockerklubben Hells Angels' tilstedeværelse, oplyser gruppens talsmand, Jørn 'Jønke' Nielsen.

- Nej, man skal ikke regne med at se os derude. Vi har slet ikke snakket om at tage derud, så jeg regner bestemt ikke med, at det kommer til at ske, siger 'Jønke' til ekstrabladet.dk.


Hensyn til de øvrige gæster
Rockerne valgte sidste år at holde sig væk fra den festlige begivenhed på grund af den eskalerende bandekrig mellem Hells Angels og diverse indvandrergrupperinger.

- Grundet situationen på Nørrebro i København har HAMC Denmark besluttet at holde sig væk fra den årlige åbning af Dyrehavsbakken, skrev klubben i en nyhedsmeddelelse.

Beslutningen blev ifølge Hells Angels selv foretaget af hensyn til 'de mange motorcyklister og bikers, samt tilskuerne langs ruten og de øvrige Bakkegæster' hed det dengang.

Jørn 'Jønke' Nielsen ønsker ikke at udtale sig om, hvorvidt det stadig er den verserende bandekonflikt, der holder rockerne væk fra dette års Bakke-åbning.

http://ekstrabladet.dk/112/article1319882.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar