torsdag 4 mars 2010

Brevik MC med tidenes messe

Våren nærmer seg og MC-folket begynner å røre på seg. I helgen arrangerer Brevik MC Norges største MC-messe i Tennishallen i Porsgrunn. – Uten tvil et av årets høydepunkter, sier nestleder Jørn Andersen i Brevik MC.

Tennishallen i Porsgrunn fylles til randen av motorsykler og utstyr til helgen, og forhåpentligvis 5000 MC-entusiaster. For tredje gang arrangerer Brevik MC messe for motorsykkelfolket, og nestleder og hallansvarlig Jørn Andersen gleder seg stort.

– Det blir smekkfullt. Vi har solgt alle de 1300 kvadratmeterne til utstillere. Samtlige motorsykkeltyper er representert, bortsett fra Ducati. De er litt vanskelige å få tak i, sier Andersen.
Samarbeider med politiet

I tillegg får utstyrsleverandører og lokale MC-klubber profilere seg på messa. Det gjør også politiet og Statens vegvesen, og det er politimester Anne Rygh Pedersen som åpner messa.

– Vi er opptatte av sikkerhet, og vi har et godt samarbeid med politiet. Vi er tross alt en klubb bestående av 160 medlemmer som elsker å kjøre sykkel, sier Andersen, mens han venter på spørsmål om de siste dagers skriverier om MC-krig og Bandidos i Grenland.
http://www.pd.no/breviksposten/article5003794.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar