måndag 3 december 2018

I vinter visas en tv-dokumentär om Stefan Eriksson som på 90-talet var ledare för Uppsalamaffian.

I vinter visas en tv-dokumentär om Stefan Eriksson som på 90-talet var ledare för Uppsalamaffian.

Bakom produktionen står Bonnier Broadcasting där bland annat tv-kanalen C More ingår.
– Det stämmer att vi är i gång med produktionen av en dokumentär om Stefan Eriksson. I nuläget har vi inte så mycket information att delge, men vi är glada över att kunna berätta att Stefan Eriksson själv medverkar i dokumentären, vilket gör det hela till ett unikt projekt. C Mores användare kommer att kunna streama dokumentären i vinter, skriver Elias Giertz, press- och PR-ansvarig på Bonnier Broadcasting, i ett mejl till UNT.
Enligt honom är det lite för tidigt att berätta något ytterligare om produktionen. En lansering uppges ligga längre fram.
56-årige Stefan Eriksson dömdes 1994 till fängelse för bland annat misshandel, olaga hot och grovt bedrägeri. En annan uppmärksammad dom kom 2006 då han vid en rättegång i Los Angeles dömdes till tre års fängelse för bland annat olaga vapeninnehav. Dessförinnan hade han han kraschat en Ferrari Enzo som visade sig vara stulen.
Den senaste domen mot honom kom för bara någon vecka sedan. Då fastställde Svea hovrätt Uppsala tingsrätts dom på sex månaders fängelse för rattfylleri och narkotikabrott.
https://www.uppgang.com/kultur-noje/nu-spelas-filmen-om-stefan-eriksson-in-5090447.aspx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar