torsdag 11 september 2014

Ny gruppering spøger i bandesumpen

En ny gruppering rumsterer i den stor-københavnske bande-undergrund.
Her er der tale om en afligger til rockerklubben Gremium MC. Ifølge oplysninger til Ekstra Bladet er den nye, danske gruppering tilknyttet Gremium MC's afdeling i Berlin.
Og selv om moderklubben betegner sig selv som MC klub, så er der ifølge oplysningerne foreløbigt ikke meget MC over den danske stikling.
Foreløbigt har grupperingen hverken klubhus eller motorcykler. Ej heller heller har de fået tildelt rygmærkerne endnu. I stedet har de trøjer og t-shirts.
Den danske knopskydning bærer navnet Black 7 - efter de syv bogstaver i Gremium, ligesom syvtallet henfører til bogstavet G's placering i alfabetet. Og ganske passende er der angiveligt ikke mange flere medlemmer end netop syv i afdelingen.
Gennem de seneste par måneder har rygterne om Gremiums opdukken i Danmark svirret. I den forbindelse har Ekstra Bladet rettet henvendelse til personer, der ifølge det oplyste er del af grupperingen.
Direkte adspurgt nægtes kendskabet - mens andre forsøg på kontakt- blandt andet pr brev - ikke er besvaret.
Og generelt har de så som sådan ikke gjort meget væsen af sig.
Medlemmerne har primært indvandrerrødder, og enkelte har tidligere gjort sig på indre Nørrebro. Andre har tidligere været hos både Black Cobra og Bandidos.
Ifølge oplysningerne er det på midtsjælland, de 'sorte syv' holder til.
Hos Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC) holder man øje med landets rockerklubber og bandegrupperinger.
- vi holder selvfølgelig øje med miljøet, og hvad der gør sig i det, men jeg kommentere ikke på de enkelte grupperinger, siger Michael Ask, chef for NEC.
I juli beskrev det norske netmedie, hvordan Gremium har etableret sig i Norge med fire afdelinger. Også her bærer de navnet Black 7.
Gremium MC er oprindeligt tysk. Gennem de senere år har de ekspanderet voldsomt og spredt sig til en række andre lande.
http://ekstrabladet.dk/112/article5012870.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar