fredag 1 april 2011

Slapp MC-klubb inn i varmen Politikere møtte Twin Eagles

Politikere i Farsund ga blaffen i politiets råd i forhold til MC-klubber, og gikk i dialog med motorsykkelklubben Twin Eagles. Klubben er støtteklubb for Hells Angels.

I dag møtte kommunens utvalg for levekår medlemmer fra motorsykkelklubben Twin Eagles.
Utvalgsleder Torrey Skeibrokk (KrF) hadde ingen betenkeligheter med å la de lokale MC-gutta komme inn i varmen og til orde.

– Dette er gutter som trenger respekt. Det er gutter som bor og jobber her, og som ikke har gjort en flue fortred, sier Skeibrokk.

Dialog er det aller viktigste, sier utvalgslederen.
– Har vi et samfunn som skal utelukke folk, skal vi ikke prate om det som vi synes er vanskelig. I alle konflikter er det dialog som er det viktigste, sier han.

– Flott at de kom

Politikerne i levekårsutvalget har ikke brydd seg om kritikk fra både politi og Farsund-ordføreren. Ordfører Stein A. Ytterdahl (Ap) har tidligere uttalt at kommunen ikke skal gå i dialog med MC-miljøet .

 – Med all den skremselspropaganda som har vært i media er det ikke rart folk er skeptiske, sier Kjell Nordvik.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/sorlandet/1.7574367

Skal vedta Twin Eagles-motstand

Ordføreren i Farsund vil ha et formelt vedtak om at kommunen skal ta opp kampen mot MC-kriminalitet. I dag er kommunen i møte med MC-klubben Twin Eagles.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/sorlandet/1.7573681

At et medlem av motorsykkelklubben Twin Eagels er innkalt til møte i levekårsutvalget i Farsund er ikke problematisk for ordføreren i Farsund. Og han ser ingen grunn til å kalle inn politiet til møtet.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/sorlandet/1.7531084

Politiet reagerer på at politikere i Farsund vil ha møte med en lokal mc-klubb som er knyttet til Hells Angels.

Levekårsutvalget har invitert motorsykkelklubben Twin Eagles til å fortelle som sitt støttemedlemskap og kontakt med Hells Angels
Leif Vagle, leder for kampen mot organisert kriminalitet ved politiet på Agder, er overraska over invitasjonen.
– Jeg er overrasket over at MC-miljøet på denne måten får anledning til å legge frem sitt glansbilde av klubben, sier Vagle.

Inviterer MC-klubb

Både politiet og kommunenes interesseorganisasjon KS har bedt bedt kommunene landet over om at de ikke skal ha noe å gjøre med Hells Angeles og deres støtteklubber. Likevel har politikere i Farsund invitert den lokal klubben Twin Eagles til å fortelle som sitt støttemedlemskap i Hells Angeles.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/sorlandet/1.7528862 

NRK Sørlandets ettermiddagsending fra kl.1603 til kl.1730
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/725075/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar