tisdag 15 februari 2011

Vi som tar avstand fra total forbud for mc vest/ mc tilhørighet i by bildet

en gruppe som er imot bystyrets beslutning om å DISKRIMINERE folk med MC vest/ mc tilhørighet i haugesund

Bystyret vedok forslaget om at de vil anmode utebransjen til å nekte alle folk som har mc vest eller noen klær som har noe med mc tilhørighet
vedtaket skjedde 16.06.2010, i etterkant har politiet i haugesund sent ut et brev til alle utestedene om å nekte alle med mcvest/mc logoer og mc tilknytning om å nekte de adgang, dette brevet har haugesund politi sent ut uten lovhjemmel for det.

31. juli ble det arrangert en demonstrasjonskjøring som bla ble omtalt i tv 2 nyhetene. Det var et veldig godt oppmøte til tross for regnvær. I ettertid har en lokal FRP politiker og politimann godt ut i lokalavisen og bedyret sin mistro til det faktisk antall oppmøtte demonstranter. Det ble også antydet fra bystyrepolitikerene at de som stilte i demonstrasjonen hadde "andre hensikter enn interesse for motorsykler!!!"

I løpet av sommeren har det vært mye medieoppmerksomhet: Tv 2, NRK Rogaland, radio Haugaland, radio 102, Haugesunds avis og også VG har hatt innslag om saken.

I August ble advokat Kyrre Eggen engasjert og han sendte et brev der han ba politi og bystyret redegjøre for seg, dette venter vi fremdeles på svar på...

Nå jobber vi for å samle inn penger til advokatutgifter !
http://www.facebook.com/group.php?gid=116927968351631&v=info

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar