onsdag 16 februari 2011

Mobiliserer mot utestenging av MC-folk


MC-folket i Haugesund er i harnisk over at politi og lokalpolitikere presser utesteder til å utestenge de som går med klubbsymboler til MC-klubben. MC-folket i 99-prosentmijøet har engasjert advokat, som taler ytringsfrihetens sak.

I Haugesund er det Gro Carlsen og Tom Erga som er MC-folkets talspersoner, mot et forbud de mener er stigmatiserende og dypt urettferdig. Det var den lokale politimesteren som i fjor sommer kontakta rådmannen i Haugesund, med bekymringsmelding om etablering av en enprosent-klubb i bykommunen.

Det er den vesle MC-klubben Black Pistons, som skal ha pleiet omgang med Outlaws.

Komisk
Politimesteren fikk bystyret med på å kontakte utelivsbransjen, for at den i sin tur skulle nekte alle MC-folk med vester, ryggmerker og klubbrelaterte effekter adgang.

- De er nå slik at alle med MC-symboler nektes adgang, med unntak for reklame i form av merkenavn. Det blir litt komisk at alle MC-merker skal nektes på byen, altså all symbolbruk som viser tilknytning til en MC-klubb, sier Carlsen til MC24. Publisert: 15.02.2011
http://www.mc24.no/article.php?articleID=2720&categoryID=5

Facebook og kronerulling
Gro Carlsen og Tom Erga står også i bresjen for Facobook-gruppa ”Vi som tar avstand fra total forbud for mc-vest/mc-tilhørighet i bybildet”.

Gruppa har nå godt over 4.000 medlemmer fra det ganske land.

På FB-gruppa blir det stadig lagt ut oppdateringer om utviklingen, meningsytringer og lenker til media som har omtalt saken.

På FB-gruppa ligger også et kontonummer, med bønn om bidrag. Det koster å engasjere en høyesterettsadvokat, må vite.
http://www.facebook.com/group.php?gid=116927968351631&v=info

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar