torsdag 10 februari 2011

Gängmedlemmar inför rätta för våldsam middag - På torsdagen ställs två medlemmar ur gänget Crime inc inför rätta.

Provmedlemmen från Södertälje ville lämna organisationen – då bjöds han plötsligt in på en middag hos säkerhetsansvarige.

Enligt polisen bildades grupperingen Crime inc 2008 på ett av landets fängelser och ses som ett av alla nya inslag i gängvärlden.

När en provmedlem från Södertälje ville lämna organisationen i slutet av förra året insåg han att det inte var lika lätt som det hade varit att gå med. Plötsligt fick han ett telefonsamtal från grupperingens säkerhetsansvarige som bjöd honom på middag i en bostad i Sundbyberg.

Det första som mötte honom i dörren var en knytnäve i ansiktet av den 29-årige säkerhetsansvarige mannen. I lägenheten fanns även en annan Crime ink-medlem – en 21-årig Södertäljebo. Enligt polisen ska de ha hotat att klippa ett finger på provmedlemmen med en sax, därefter ska 29-åringen ha kört ner en pistol i munnen på honom och gjort blindavfyrning. Chocken, slagen och sparkarna fick honom att svimma.

Men itvingad amfetamin kvicknade han till igen. De försökte pressa honom på 200 000 kronor. Med taxi fördes han sen till Gröndal, där hans kompis bodde, som han trodde kunde låna ut pengar.

Hotbilden gör att rättegången hålls i Södertörns tingsrätts säkerhetssal i dag. Vittnen och målsägare uppges ha utsatts för hot inför huvudförhandlingen.
http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.1097487-gangmedlemmar-infor-ratta-for-valdsam-middag 

4 kommentarer:

  1. vad har hänt med deras hemsida?

    Safe Browsing
    Diagnostic page for crimeincsweden.com

    What is the current listing status for crimeincsweden.com?

    Site is listed as suspicious - visiting this web site may harm your computer.

    Part of this site was listed for suspicious activity 3 time(s) over the past 90 days.

    What happened when Google visited this site?
    Of the 10 pages we tested on the site over the past 90 days, 3 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2011-02-07, and the last time suspicious content was found on this site was on 2011-02-07.

    SvaraRadera
  2. Fixa till hemsidan nu

    SvaraRadera
  3. Kör hårt grabbar... Vi är många som tror på er!

    Support 3919 4-ever

    SvaraRadera
  4. Såg typ 15 stycken Crime inc killar på en pizza i Södertörn, dom pratade om att det var paus i rättegången, dom käkade och drack en öl var innan dom gick igen.

    SvaraRadera