torsdag 11 november 2010

Sex gripna vid MC Razzia mot mc-klubben Outlaws MC

Sex män med anknytning till mc-klubben Outlaws har gripits vid en polisrazzia mot en verkstadslokal i Gräsvreten söder om Stockholm. En 31-årig man har anhållits misstänkt för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse och narkotikabrott. De övriga misstänks för narkotikabrott.

Vid aktionen i onsdags kväll beslagtog polisen sprängmedel och narkotika. Razzian var ett led i polisens strävan att göra det svårare för Outlaws att etablera sig i länet.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/sex-gripna-vid-razzia-mot-mc-klubb-1.1206649

Insats mot Outlaws MC - 1 person gripen

Södertörns polismästardistrikt har under onsdagskvällen, 10 november, genomfört en insats mot en lokal i Gräsvretens industriområde söder om Stockholm. 

Insatsen genomfördes av sektionen mot gängkriminalitet och spaningsenheter från Södertörnspolisen tillsammans med piketen i Stockholm.

Lokalen, som ligger avsides i industriområdet har tidigare används av personer med kriminellt förflutet. I samband med husrannsakan som genomfördes i lokalen under onsdagskvällen, som gick lugnt till och var odramatiskt, som anträffades sprängmedel och narkotika.

En 31-årig man greps på plats misstänkt för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse och narkotikabrott. Mannen förekommer i polisens register sedan tidigare för narkotikabrott.

- Vi jobbar ständigt med att försvåra etablering av olika kriminella nätverk och insatsen har pågått med syftet att försvåra för Outlaws MC att etablera sig i länet och i Södertörn. I synnerhet när dessa inte är organiserade och försöker rekrytera brett, säger Hesam Akbari, informationsansvarig vid Södertörnspolisen.

Förutom den gripne mannen vistades ett flertal personer i lokalen. Ytterligare fem män, i åldrarna 21-25 år, är i nuläget misstänkta för narkotikabrott, fyra av de för eget bruk och en för innehav. 

 http://www.polisen.se/Ostergotland/sv/Aktuellt/Pressmeddelanden/Stockholms-lan/Insats-mot-Outlaws-MC---1-person-gripen/ 

October 2010
OUTLAWS MC SWEDEN
Malmö (NEW CHAPTER)
Stockholm-South (NEW CHAPTER)

Malmö-South (NEW PROSPECTIVE CHAPTER)
Stockholm-East (NEW PROSPECTIVE CHAPTER)

http://www.outlawsmcworld.com 

http://www.outlawsmcsweden.com

5 kommentarer: