tisdag 19 oktober 2010

Livet ur ett dåligt rykte "Mongoler" co-chef motiverar polisen med kända brottslingar: Endast med det skydd de kan göras i Bremen mot "Hells Angels".

Översättning från tyska till Svengelska med hjälp av Google translate

 

Exakt, ärlig, och motorcykel körkort, helst en Harley - "dessa är de grundläggande kraven, säger Bernhard Denzinger. Chefen för ett säkerhetsföretag i södra Baden Rheinfelden är den tyska delen av mc-klubb "mongoler", som nyligen byggt en utpost i Bremen.  

Vad har hittills inte riktigt enligt plan var: Grundaren av lokalavdelning startade i början av september med sin motorcykel in i ett träd i Vahr och dog, har väckt eftersom Denzinger uttrycker det, "alla lite skakad" liksom övriga nya medlemmarna inte körkort eller motorcykel.  

Och efter varning i North West radio framför en påstått hotar en "kamp" tog spegla "mongolerna" stiftelse i Bremen nu även på gång, en "blodig rocker krig" mellan anhängare av denna klubb och för de "Hells Angels" att profetera. "Vi har inga bevis, förtydligar polisens talesman Dirk Siemering.


För tidigt Siemering också innehar offentliga misstankar om chefen för den statliga Bremen kriminalpolisen, Andreas Weber, att det är "att utveckla nya strukturer och kanaler handel" Bremer "mongoler" varför gå till knarkhandeln.  


Samtidigt medger Siemering att några av de Bremer blivande motorcyklister är relevanta kända polis, en del på grund av redan tunga misshandel, narkotikahandel och andra påståenden om brottmålsdomar var, och vissa har också en stad känd klan, vars medlemmar är några av de kriminella miljö aktiva. 

"Det här inte ännu äger, men att det är en MC-klubb är en kriminell organisation, säger Siemering. Och: "Vi kan inte berätta hur man kan utveckla en klubb." Men de skulle inte tillåta laglösa områden.
http://www.taz.de/1/nord/bremen/artikel/1/leben-vom-schlechten-ruf/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar