onsdag 4 augusti 2010

Frihetspartiet stämmer Gagnef Närradioförening!

Frihetspartiet lämnar nu in en stämningsansökan mot Gagnef Närradioförening för det avtalsbrott som skedde när Frihetspartiets radioprogram utan grund stängdes ner av medlemsföreningen. Gagnefs närradioförenings styrelseordförande , Rune Björk, påstod i samband med nedstängningen att det inkommit ett hot mot programmet och Radio Gagnef vilket han senare tog tillbaka.

Stämningsansökan har skett gemensamt med 214 Girls Club som i förlängningen drabbades på grund av att också programledaren för radioprogrammet ”Frihetspartiet” avstängts alternativt tvingats till sändningsuppehåll varigenom ett radioprogram ifrån Bad Girls-festen i Strängnäs aldrig sändes enligt avtal. Alla länkarna till det sistnämnda programmet, som ett tag låg uppe för avlyssning på Kvällskvistens hemsida, har också återigen plockats bort.

Frihetspartiet har stämt Gagnefs närradioförening på en ansenlig summa i skadestånd för uteblivna intäkter och goodwill-förluster och 214 Girls Club på en likaledes större summa som kompensation och skadestånd för erlagd betalning, minskad biljett- och annan försäljning samt minskad medlemstillströmning.
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/frihetspartiet/pressrelease/view/frihetspartiet-staemmer-gagnef-naerradiofoerening-447454

http://www.frihets-partiet.se/blog/?p=290

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar