fredag 13 augusti 2010

Bagger-millioner fundet i USA - KLANTSKALLAR

Politiet har efter halvandet års pengejagt fundet frem til en del af de godt 220 millioner kroner, som Stein Bagger og hans svenske medgerningsmand, Mikael Ljungman, hev ud af leasingkarrusellen.
Gennembruddet er kommet efter et samarbejde mellem det amerikanske forbundspoliti, FBI, og Bagmandspolitiet, der har sporet sig så meget ind på de hidtil forsvundne svindelmillioner, at man er klar til amerikanske beslaglæggelser, skriver dagbladet Børsen.

"Lord Mikael Ljungman"Blandt andet har det amerikanske forbundspoliti i samarbejde med Statsadvokaten for Særlig Økonomisk Kriminalitet fundet frem til en hidtil hemmeligholdt konto med et tilhørende amerikansk kreditkort udstedt til ligesom politiet har fulgt sporet efter de 162 millioner kroner, som er blevet overført fra leasingselskaberne til Mikael Ljungmans svenske selskab Xiop AB.

Af de 162 millioner kroner er mere end halvdelen blevet flyttet til det amerikanske selskab Ecommerce LLC og Media Power, som Mikael Ljungman ejer sammen med den svindeldømte svensker Carl Freer.
http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article/32843720/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar