tisdag 23 mars 2010

Toprockeren Brian Sandberg medvirker selv i ny bog om ham

Jetset-rockeren Brian Sandberg fortæller nu sin dramatiske livshistorie i en biografi, som udkommer senere på året.

Sandberg, der er højtstående medlem af rockergruppen Hells Angels, har været udsat for flere drabsforsøg - blandt andet på restaranten Sticks'n'sushi på Strandvejen i Hellerup - og boede indtil for nylig i en eksklusiv lejlighed på Tuborg Havnepark i Hellerup.


Afsløringer

Bogen beskriver hans udvikling fra talentfuld taekwondokæmper til berygtet narkohandler i 1990'erne. Brian Sandberg afslører i bogen, hvordan han blev medlem af Hells Angels - og senere smidt ud i "bad standing".

Han fortæller frit fra leveren om sine oplevelser i den københavnske underverden og om jetset-miljøet, hvor han færdes scenevant, skriver Ekstra Bladets Forlag i en pressemeddelelse.

Stein Bagger

Endelig giver han også en unikt indblik i Stein Bagger-sagen og den igangværende bandekrig, hvor Brian Sandberg spiller en hovedrolle.

Bogens forfatter er Henrik Madsen, som foruden Brian Sandberg selv har sikret medvirken fra en lang række kilder, som kaster lys over den kendte rockers usædvanlig skæbne.
http://lokalavisen.dk/brian-sandberg-fort%C3%A6ller-sandheden-i-ny-bog-/20100122/artikler/701229837

– Jeg fortæller om mit liv fra A til Z. Hele historien, fra da jeg var lille til nu, kommer med. Det indebærer også min rolle i Stein Bagger-sagen. I kan roligt glæde jer, siger rockeren, der afviser at være så truet, at han ser bogen som en sikring af sit eftermæle.http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1287373.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar