måndag 8 mars 2010

Poliser hotades av Black Cobra


Två skånska poliser har anmält att de blivit hotade av medlemmar i det kriminella gänget Black Cobra. Den ena polisen är från Malmö och den andra från Helsingborg.

Hoten mot poliserna har skett vid två olika tillfällen. Den ena polisen stötte på fyra gängmedlemmar i samband med en rättegång. Polisen skulle vittna i ett ärende där en person som gängmedlemmarna kände var misstänkt.

När polisen stod och pratade med en åklagare utanför tingssalen kom en av gängmedlemmarna fram och tittade i åklagarens papper. Polisen bad honom då att kliva åt sidan varpå gängmedlemmen blev aggressiv och hans tre kamrater slöt då upp.

Polisen beskriver i sin anmälan hur situationen var mycket hotfull och otrevlig. På grund av att det inte fanns någon mer kollega på plats upplevde inte polisen att den kunde utföra sitt jobb.
http://www.skanskan.se/article/20100308/NYHETER/703089979/1057/*/poliser-hotades-av-black-cobra

1 kommentar:

  1. Ja , va ska man säga , hahahaha ,de är nog de dummaste av de dumma bland kriminella! Och så stod en av de högsta i Malmö och grät inför pressen , varför jagar polisen oss? VA???? varför? fattar de inte?
    Mohahaha

    MVH. Prez, Pink Chicken Family

    SvaraRadera