onsdag 3 mars 2010

Hells Angels utnytter frykten

Tidligere president i Harley Davidson Owners Club Norway, Kjell Arne Vole oppfordrer motorsyklister og andre til å boikotte alle Hells Angels arrangementer. Her er han fra årets Primus-treff på Bjoneroa 27. februar 2010.

«De er en skam for motorsykkelmiljøet i Norge.» Kjell Arne Vole, tidligere president i Harley Davidson Owners Club Norway er fjellstø i sin vurdering av Hells Angels. – De er ikke MC-folk. De utnytter folks frykt til å drive "business" og vokse videre, sier Vole.

Kjell Arne Vole mener det nå er på tide at Norge reiser seg mot de kriminelt belastede klubbene, med Hells Angels som den ledende. – Alle som deltar på Hells Angels eller "81"-arrangementer, samme hvor uskyldige de kan være, støtter kriminelle. Boikott alle Hells Angels arrangementer, sier den tidligere Biker-presidenten, som fortsatt kjører Harley, selv i snøvær.
Mindretallet tok makta

Mindretallet av MC-miljøet i Norge, de kriminelt belastede såkalte 1 prosentklubbene har ved hjelp av trusler og frykt satt seg selv på toppen av motorsykkelnorges maktpyramide.
http://www.nrk.no/programmer/tv/brennpunkt/1.6993358

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar