torsdag 25 mars 2010

Facebookgruppen Lex Emma P. Kristianstad


Partipolitiskt obunden grupp som vill skapa ett lagförslag om att utvisa alla brottsliga invandrare och invandrarbarn och deras familjer oavsett medborgarskap, uppehållstillstånd och medborgarskap dras in.

Syftet är att skapa effektiva lagar som har en klart mätbar effekt på invandrarbrottsligheten. Orsaken lagförändringar behövs är det massiva våld som blir värre för varje dag och gett oss ett skamfullt Europarekord i våldsbrott. Till skillnad mot en ren manifestation eller demonstration som inte har någon effekt och inte leder någonstans kräver vi effektiva lagar. Vi anklagar alla riksdagspartier för slapphet och ointressse för vår säkerhet och välfärd. Folket kräver svar på våra frågor. Vad vill ni göra med kriminella invandrare, utvisa eller ta in fler? Vårt mål är att rädda framtida potentiella offer från att bli utsatta som Emma. Därför bryr vi oss om vad som händer med farliga individer och vill att de som kan utvisas döms till livstids utvisning.

Till minne av Emma P som förmodligen aldrig kommer att kunna få tillbaka sina kroppsliga och mentala funktioner efter att ha varit nära att mördas av Fadi.

Det pågår ingen insamling av pengar. De som vill hjälpa Emma ombeds kontakta Emma Ps familj och ge dem stöd.

Fadi blev funnen skyldig till mordförsök och våldtäkt mm på Emma P. Dom i fallet Fadi "Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan" aka "Casper El Kaissi Östlov" avkunnas enligt uppgift den 15 April 2010. De som vill kan försöka få domstolen, alla domstolar att inse att alla farliga invandrare måste få en dom om indraget uppehållstillstånd och/eller medborgarskap och permanent utvising och mycket hårdare straff än förut.

Informationsfilm om fallet Emma P.

http://www.youtube.com/watch?v=VMCP_R5kwaY

Facebookgruppen Lex Emma P. Kristanstad fick över 6000 medlemmar på bara ett par veckor och ökar snabbt i antal.

Gruppen hittas här:

http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=mf&gid=334138198459

Partipolitiskt obunden grupp som vill skapa ett lagförslag om att utvisa alla brottsliga invandrare och invandrarbarn och deras familjer oavsett medborgarskap, uppehållstillstånd och medborgarskap dras in.
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/facebookgruppen-lex-emma-p-kristianstad/pressrelease/view/krav-paa-ny-lag-om-obligatorisk-utvising-av-kriminella-invandare-388257

2 kommentarer:

  1. Folket har fått nog och böjar nu agera. De gör motstånd mot det förtryck våra politiker utsatt oss för sedan de 1975 beslutade att Sverige skulle bli en mångkultur.

    SvaraRadera
  2. "Europarekord i våldsbrott" haha vilket jävla nonsens.

    SvaraRadera