onsdag 10 februari 2010

DRÖM DUELLEN mellan Peter Schjerva & Gubb-Jan Stigson, den startar i skrift - men tänk om vi får se dom 2 i TV, vilken TV kväll

Gud vilken underbar TV kväll om vi fick se Peter Schjerva mot Gubb-Jan Stigson i en timmes direktsänd TV....  Tänk va kul när båda kommer med så helt olika argument, inget att enas om.

Payback reder ut begreppen!
Alla vet inte heller att HA är en kriminell organisation. Vi inom bikerkulturen och många, många fler vet tvärtom motsatsen. HA är ingen kriminell organisation. Klubben har medlemmar som begår kriminella handlingar. 
http://www.payback.name/#Clubfallet

Dalademokraten publicerar idag en uppseendeväckande artikel om en medlem i Red Devils MC Falun. Jag väljer att citera valda bitar ur artikeln först:
http://www.payback.name/#bikers

Payback bloggen

http://payback-name.blogspot.com

Journalisten Gubb-Jan Stigson på Dala-Demokraten har ägnat ,mer än 15 år åt att försöka övertyga allmänheten om att Thomas Quick är en av historiens värsta seriemördare. Tidigare skedde det genom mer eller mindre grundlösa spekulationer kring olika illdåd han kunde tänkas ha begått. Sedan Quick återtog sina erkännanden har Gubb-Jan Stigsons skriverier förändrats och börjat anta en otäck form av personangrepp och smutskastning. Istället för att diskutera sakfrågan försöker Gubb-Jan attt skapa en motvilja mot Thomas Quick som person och redovisa fakta i målet på ett felaktigt och missvisande sätt.
http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/30/varfor-ar-det-sa-viktigt-nagra-fa-att-sa-manga-tror-pa-myten-om-quick

– En oskyldig är så totalt jävla ointresserad av att sitta och lipa i en TV-soffa. Men de som begått brott de tror att det är jättesmart. Men han lurar inte en käft. Vi har statistik som visar att i nio fall av tio, är det just de som har gjort det.
http://www.dalademokraten.se/Blogg/Gubb-Jan-Pa-Natet/Statistik-och-etik/

Skvaller om Gubb Jan Stigson kriminalreporter på Dalademokraten med Quickfix
https://www.flashback.org/t935533

http://sv.wikipedia.org/wiki/R%C3%A4ttshaverist 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar