lördag 5 december 2009

Red Devils-medlem släpptes av domstol


Mannen greps då han färdades i en bil och höll på att förbereda en stor fest som skulle hållas i motorcykelklubbens lokaler i mitten av november. Då de misstänkte att 42-åringen var narkotikapåverkad gjorde polisen en husrannsakan i hans bostad. Där hittades nära 23 gram amfetamin samt en mindre mängd dopningspreparat.

42-åringen erkände direkt innehavet. Han berättade också i rätten om varför han hade en så pass stor mängd narkotika hemma trots att han enbart, enligt sin egen utsago, använder amfetaminet som en partydrog.

Mannens försvarare Petter Hetta frågade om hur ofta han, under det senaste året, varit föremål för polisens uppvaktning.
- Jag tror inte att jag kan räkna så långt.
http://www.vk.se/Article.jsp?article=316738

Rättegången mot Red Devils-mannen var helt odramatisk och avklarad på drygt en halvtimme.
42-åringen erkände alla åtalspunkter, även ett åtal från i våras avseende rattfylleri då mannen stoppades på Backenvägen med amfetamin i kroppen.

Medan åklagaren kräver fängelse är 42-åringen beredd att utföra samhällstjänst. Dom i målet meddelas 11 september.
http://www.folkbladet.nu/?p=162727

Modebevakning: 42-åringen var iförd en svart bomberjacka då han kom in i rättssalen. Bland åhörarna satt tre andra män med likadana jackor. Noterar att alla på RaZZia redaktionen är iförda svart bomberjacka när vi inte sover i supportkläder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar