tisdag 17 november 2009

MC RAZZIAN


En häktad efter mc-festen

En 42-årig Umebo har nu häktats mistänkt för narkotikabrott, efter polisens razzia i samband med mc-festen på Teg i helgen.
Läs mer Kommentera(1)
Naturligt att Hells Angels vill växa (9 kommentarer)    Hells Angels var på plats när polisen slog till (10 kommentarer)    Polistillslag mot Hells Angels fest (43 kommentarer)  

1 kommentar:

  1. Ni blåvita pedofiler.....: -Slå till mot Värmdö Golfklubb! -Där finns, enligt säkra källor kokainmissbrukande och skattesmitande golfmedlemmar. -Slå till mot Rättviks Marknad första helgen i maj och oktober! -Där finns bevisligen ekonomisk brottslighet! (En av de lokala företagarna bedriver hamburgerförsäljning i tre dagar, med ca 150 Tkr i omsättning utan att registrera en krona.....Han gör detta två gånger per år!!!) Denne man har för övrigt tillverkat hembränd sprit tillsammans med förre polischefen i Rättvik. -Jag vet, jag var där och såg!
    För helvete...Fokusera på något viktigt, istället för hojintresserade! Allt slår bara tillbaka... (Nu är ju de blåvita i all sin pedofila prakt inte vana vid att de minderåriga och kvinnor de angriper slår tillbaka, så det kan tyckas meningslöst att påtala detta..)

    SYL 1%er
    //Maz

    SvaraRadera