söndag 6 juli 2014

Bandidos lokaler i Malmö brinner

Tjock, svart rök spred sig över Malmö på lördagen. En storbrand utbröt på mc-klubben Bandidos gård på Fortunavägen, och rökutvecklingen var enorm.
20 personer fick evakueras från sina hem på grund av explosionsrisken från flera gasflaskor i lokalen.
– Vi utreder det som mordbrand, säger Kim Hild vid Skånepolisen.
http://www.expressen.se/kvallsposten/bandidos-lokaler-i-malmo-brinner/ 

Många nyfikna samlades utanför brandplatsen vid Bandidoslokalen på Fortunavägen. Tre väktare fans på plats för att hindra att personer tar sig förbi polisens avspärrning. Men vid 16-tiden kom ett sällskap från Bandidos till platsen och gick in på området för att ta en MC-sadel. Väktarna sa till MC-killarna men trots det tog de sig in på området. Personal från VA-Syd kontrollerade brunnar utanför området då släckvattenrester sannolikt har runnit ut i avloppsystemet i närheten av det nerbrunna industriområdet.
http://www.pppress.se/bilder/main.php?g2_itemId=429012

Gårdagens kraftiga brand i Bandidos lokaler utanför Malmö är nu släckt, men brandplatsen är ännu för varm för att en teknisk undersökning ska kunna inledas. Det uppger malmöpolisen. Flera gasflaskor har exploderat och området har fått evakueras.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5907430 

Räddningstjänsten har nu hävt avspärrningarna på Fortunavägen i Tullstorp utanför Malmö. Tidigare var det sagt klockan 18 men detta ifall det tog tid att lokalisera de explosiva gasflaskorna.  De evakuerade personerna kan nu komma hem.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5907668

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar