torsdag 9 januari 2014

Enligt polisen finns det ingen koppling till organiserad brottslighet - något Wärring själv håller med om när han nu bryter tystnaden.

– Det är en jättegroda, säger Lars Franzell, kriminalkommisarie på Eskilstunapolisen.

Natten mot söndagen uppger PeO Wärring att han har blivit misshandlad i centrala Eskilstuna.
Expressen uppgav på söndagen att chefredaktören ska ha pekat ut en gäst med Hells Angels-väst för krogpersonalen. Personen blev sedan avvisad.
I dag tillbakavisas uppgifterna.

Har förhörts

Under måndagen har det hållits förhör med chefredaktören. Enligt polisen ska han inte ha nämnt någonting om de påstådda spekulationerna om Hells Angels.
– Det finns inget tecken från dagens förhör att misshandeln har att göra med organiserad brottslighet över huvud taget. Det är en jättegroda, säger Lars Franzell, kriminalkommisarie på Eskilstunapolisen.

Ingen som helst koppling

Trots att chefredaktören även när han anmälde misshandeln till polisen ska han ha sagt att någon från Hells Angels låg bakom. Det uppgav Franzell i går till Aftonbladet.
– Jag vet inte vad det kommer ifrån. Det är inget som chefredaktören själv sagt i förhör. Det finns ingen som helst koppling till organiserad brottslighet, understryker Franzell i dag.
I övrigt vill han inte kommentera vad Wärring berättade i förhöret.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18127411.ab 


Hells Angels hade inget med misshandeln av Eskilstuna-Kurirens chefredaktör PeO Wärring att göra, enligt Södermanlandspolisen.
– Det finns inga som helst tecken som tyder på att det har någonting med HA eller annan organiserad brottslighet att göra, säger Lars Franzell vid länskriminalens enhet för grova brott.
Nu berättar Wärring själv om misshandeln.
– Det här är nog dessvärre något som händer. Jag har aldrig blivit utsatt för våld tidigare, men nu blev det och jag kan säga det att det inte är någon god upplevelse, säger han till Expressen.
http://www.expressen.se/nyheter/hells-angels-lag-inte-bakom-misshandeln/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar