måndag 14 februari 2011

Skottlossning i Malmö


– Så långt vi vet just nu så har en bil blivit beskjuten, förmodligen från en annan bil, säger Skånepolisens vakthavande befäl Anders Nilsson.

Tre män satt i den beskjutna bilen. Två träffades. En 29-åring skadades i armen och fördes till sjukhus med ambulans. 

– Han är, för att vara skottskadad, att betrakta som lindrigt skadad, säger Anders Nilsson.

De andra två männen, 19 respektive 18 år gamla, som satt i bilen har förts till polishuset för förhör. Skottsäkra västar har beslagtagits från den beskjutna bilen. 

– Den arbetshypotesen vi har nu är att det handlar om en kriminell uppgörelse. Den bedömningen har vi gjort med tanke på vilka som har suttit i den beskjutna bilen. Några av dem är kända av polisen, säger Anders Nilsson.
http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1383951/Misstankt-skjutning-pa-Inre-Ringvagen.html

Polisen tror att skottlossningen mellan personer i två bilar i Malmö i går kväll var en uppgörelse i kriminella kretsar.
http://www.nyhetskanalen.se/1.2015364/2011/02/14/skottlossning_i_malmo 

 http://tv.expressen.se/nyheter/inrikes/1.2328310/en-person-skjuten-i-kriminell-uppgorelse

 MALMÖ. Bilen körde upp bredvid den andra och pepprade den full med kulor. De tre männen i den beskjutna bilen hade tur. Bara en av dem fick en lindrig skottskada. - Det ser ut som en uppgörelse i kriminella kretsar, säger Anders Nilsson, vakthavande befäl vid Skånepolisen.

Enligt vad Kvällsposten erfar tillhör personerna i den beskjutna bilen inte någon av de så kallade K- eller F-falangerna.
http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2328653/de-pepprade-bil-med-kulor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar