fredag 4 februari 2011

Polizei durchsucht 21 Hell-Angels-Wohnungen

Översättning från tyska till svenska

Tjänstemän och specialstyrkor sökte enligt "Berliner Morgenpost" 21 privata bostäder i Hell Angels medlemmar i Berlin. Räden var redan i fjol, men en polisman hade mutat röjs detaljer. 

Berlin - Det är ett slag till klubben rocker "Hells Angels MC Berlin City. Tjänstemän regionala kriminalpolisen (LKA) och specialförband på torsdag kväll för att söka i distrikten Kreuzberg och Wedding sammanlagt 21 bostäder av 14 medlemmar. Dem "kommersiella och gänget handeln med anabola steroider till last. Rapporterna Berliner Morgenpost. 


Egentligen borde den industriella bearbetningen av kommissionsledamoten med ansvar för Rocker brott i oktober förra året har slutförts, men ett upplopp polis borde ha gått på detaljer i utredningen. Polisen sägs ha mutats - med en hjälm till inköpspriset. Enligt undersökningen på grund av sveket mot tystnadsplikten.


Därefter hade den LKA experter weiterermittelt hemlighet och skapade den rättsliga förutsättningarna för polisiära åtgärder. Nu husrannsakan utfärdas av åklagare har genomförts. I kampanjen och tjänstemän från två mobila arbetsgrupper, var medlemmar i Special Operations Command SEK inblandade. Resultaten av utvärderingen av de bevis som väntas under de kommande dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar