tisdag 25 januari 2011

Ni anholdt efter rockeruro

Tirsdag løb flere AK 81ére rundt med køller i Aalborg. Ni blev anholdt. Opdateres
Uroen opstod på Kattesundet omkring kl. 15.30, da politiet fik en anmeldelse om, at flere personer løb rundt med køller og var maskerede.

Vagtchefen fortæller, at de anholdte har relationer til hells angels, og at de fleste var fra ha-støttegruppen AK 81.

- Det er stadig uklart, om der har været et decideret sammenstød med en anden gruppe, om de har været bange for at møde en anden gruppe, eller hvad der præcist er foregået, siger vagtchefen.

Episoden er endnu et bevis på, at der stadig er masser af uro i bandemiljøet i Aalborg, efter de mange epsioder i løbet af efteråret.

Her står Hells Angels og AK 81 på den ene side, imens hooligangruppen WDC - we don't care og flere andre grupper står på den anden side.  25. januar 2011 16:09
http://www.nordjyske.dk/artikel/10/5/28/3775294/3/ni%20anholdt%20efter%20rockeruro 

Politiet mener at have forhindret et større rockeropgør i Aalborg midtby her i eftermiddag, tirsdag. Kort før klokken halv-fire ringede vidner til politiet og anmeldte, at de havde set en stribe rockere bevæbnet med køller løbe rundt i Kattesundet ved Vesterbro.

Efterfølgende fik politiet patruljer standset tre biler, hvor der sad folk fra gruppen AK81 i.
http://www.dr.dk/Regioner/Nord/Nyheder/Aalborg/2011/01/25/171341.htm

Nordjyllands Politi mener, at rockerne var i gaden for at imødegå fjender i bandemiljøet, hvor rockerne og andre grupper nu igennem længere tide har været oppe at toppes.

Der er tale om rockere på den ene side og ifølge politiet en gruppe omkring WDC ("We Don't Care), en slags fodboldhooligans, på den anden.

- Vi ved ikke, hvorfor de strides, men det plejer at være om narkomarkedet, siger vagtchef Frank Liltorp i Nordjyllands Politi.
http://www.fyens.dk/article/1775050:Indland-Fyn--AK81-er-anholdt-med-pistol-i-Aalborg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar