onsdag 26 januari 2011

Långa fängelsestraff utdöms i Bandidos processen i Tyskland

Översättning från tyska till svenska med google translate

Tingsrätten i Erfurt i tisdags fördömde tidigare medlemmar i Bandidos MC gäng på några långa fängelsestraff. I den pågående processen för ett år mer än 200 vittnen hördes. Totalt sett har tingsrätten i Erfurt förhandlats 70 dagar. Påståendet av åtal efter en fällande dom som en kriminell organisation var inte domstolen. 

Erfurt. "Domare kan vi bryta, jag måste kräkas?" Rafael H. hade just fått veta att han är i nio år och sex månader bakom galler. Enligt domen från den 36-åriga motorcykel rocker antal aggressiva handlingar och skadade människor i Weimar firade hårt med kniv attacker. Domare Fredrik Liebhart avbröt hans dom. Han ignorerade den provokationen i denna fråga. 


För innan Rafael H. redan fd Bandidos ledare Janez E. attackerade domstol med häcklande. Han förklarade att han inte är intresserad, vad skulle läsa. Stämningen vid kaj i det starkt bevakade tingsrätten i Erfurt var irriterad. De fem männen är alla bakom galler utan möjlighet till benådning om möjligt. Alla anklagas för övergrepp de begått som medlemmar i Bandidos MC gänget. 


Visade ingen ånger av de dömda. De åtgärder på några olika i dockan går lite från tidigare i sin körning rocker-väst. 


Bandidos som de hade hotats personer, hade kommit kampsport, säger domare Hart den härskande kärlek. Mer än 200 vittnen hörde domstolen under år lång process. Många av de inbjudna var rädda, var ovilliga att vittna. 


Detta har säkert € 1.000.000 dyr process med 70 dagars förhandlingar dominerade överraskande vändningar. Så den andra mannen i gungstolen beslutade rangordningen av polis och åklagare att packa upp. I början av den sjätte svaranden i provkörningen Domenico M. var ett huvudvittne med särskilt skydd av staten polisen.  


I slutet fanns det spekulationer om hans byte av hjärta, men han var med Janez E. av grundarna av Weimar Rocker. Men hotade han dryga böter, och hans flickvän sägs ha sänts under sin internering av andra Bandidos i säden. 

Domstolen tvivlade erkänna hans uttalanden. Det är möjligt att han ivrigt har anklagat eller debiteras själv lättad. Endast om det fanns andra skäl att hans uppgifter hade spelat en roll. 


Å andra bevis, konstaterade domstolen i överflöd i denna process. Enligt försvararna var bland de 000 sidor dokument som 30 fångar telefonsamtal. Det var också framgångsrik specialister på LKA att bugga klubbhuset i Bandidos. Men där trodde rockers de var. 


Försök till försvar, avslog tjuvlyssnande avvisas misslyckades, liksom flera ansökningar om fördomar mot domstolen.

http://www.otz.de/startseite/detail/-/specific/Langjaehrige-Haftstrafen-im-Bandidos-Prozess-verhaengt-1597713362

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar