onsdag 20 oktober 2010

Saxat från flashback: Corruptiobloggen

I går kl 10 blev Ratko Zindovic gripen av Landskronapolisen. Därefter togs han upp till Jönköping där han nu sitter anhållen. Åklagare är Larsson vid åklagarmyndigheten i Göteborg. Ratko har gjort sig känd för att driva Corruptiobloggen http://corruptio.blog.com/ och för att vara inblandad i rättegången mot fd kommissarie Olle Liljegren och Max Åström. Världen idag uppmärksammade Ratko Zindovic http://www.politiken.biz/illegal_vapenhandel.htm
Flera artiklar och reportage om honom har gjorts av journalisten Nuri Kino.
Misstankarna kring honom är hemliga och det råder stor förundersökningssekretess kring ärendet. Bland annat säger åklagaren att Ratko misstänks för hot mot tjänsteman.

Det som ligger närmast tillhand är att Ratko har den senaste tiden börjat skriva om polisen Lars Wetter som var inblandad i Göran Lindberg ärendet och som dessutom gjort en 14 årig flicka gravid. Flera reportage om Lars Wetter har gjorts av TV4. Det senaste avslöjandet som Ratko gjorde om Lars Wetter var att publicera en karta över den hemliga bunker där polisen gömmer vapen och annat på Essinge.
Flera på Facebook pratar nu om att det kan vara ett sätt för polisen att tysta Ratko medans andra tror att han var något stor på spåren. Skulle vara intressant med mer information om någon har det.
https://www.flashback.org/sp26266336

https://www.flashback.org/p26266336#p26266336

Corruptiobloggen http://corruptio.blog.com/

2 kommentarer:

  1. http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2181792/bloggare-gripen-av-polis

    SvaraRadera