torsdag 24 juni 2010

Indvandrere i intern strid i skudopgør

Strid mellem to københavnske indvandrergrupper var tæt på at koste mand livet i Tingbjerg.

Skyderiet onsdag aften, hvor en 22-årig mand blev livsfarligt såret i Tingbjerg, var en strid mellem to indvandrergrupper.

Ifølge kilder i miljøet er det uenigheder mellem en gruppe fra Tingbjerg og Værebro, der førte til skyderiet. Uenigheden handlede ifølge politiken.dks kilder om et medlem fra AK81.

Skudvekslingen har dermed ingen forbindelse til skudepisoden ved Forum onsdag eftermiddag, hvor der blev skudt efter tre mænd.

Ligesom opgøret heller ikke har noget at gøre med den store bandekonflikt, hvor rocker-grupper også er indblandet.

LÆS OGSÅ Skudoffer fra Tingbjerg er uden for livsfare

Det bekræfter lederen af Københavns Politis bandeenhed, Henrik Svindt.
»Forum og Tingbjerg har intet med hinanden at gøre. I Tingbjerg er det interne stridigheder mellem grupperinger med indvandrerbaggrund. Det har intet med den store bandekonflikt at gøre«, siger Henrik Svindt.

Strides om AK81-rocker

Kilder i miljøet omkring Blaagårds Plads bekræfter overfor politiken.dk, at der i Thingbjerg var tale om et internt opgør mellem to bandegrupperinger med indvandrerbaggrund.
Tilsyneladende drejer det sig om en uenighed mellem grupperinger fra Værebro og Tingbjerg, som har set sig sure på hinanden.

LÆS OGSÅ Bandeenheden overtager to skudepisoder
Stridens kerne er, ifølge kilderne, at gruppen fra Tingbjerg har set sig vrede på et medlem fra Hells Angels-støttegruppen AK 81, som de har jagtet.

Ak 81’eren er, ifølge kilderne, søn af et højtstående medlem af Hells Angels og samtidig gode venner med grupperinger i Værebro, hvor han har søgt hjælp.

»Herefter har Værebro mødtes med folk fra Tingbjerg, for at tale tingene igennem. Men det er så tilsyneladende endt helt galt«, siger politiken.dks kilde.

http://politiken.dk/indland/article1003207.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar