torsdag 13 maj 2010

Video - Sandberg: Derfor hader HA indvandrerbanderne!

 Se det eksklusive klip fra programmet - der bliver sendt klokken 20 på Kanal 5 - herover!
http://ekstrabladet.tv/flash/article1345727.ece

I aften træder Brian Sandberg frem i tv-programmet Krimi 5 og fortæller, hvorfor han har et så anstrengt forhold til de danske indvandrerbander - se et eksklusivt klip fra udsendelsen her!

Lige nu sidder kendisrockeren Brian Sandberg bag tremmer. Sigtet for flere drabsforsøg.

Selv er han ude i friheden en jaget mand, der flere gange er forsøgt skudt ned. I aften træder han frem i Kanal 5-programmet Krimi 5 og fortæller, hvorfor han er endt i krig med indvandrerbanderne. Og hvorfor det særligt er indvandrerlederen Lille A, som han har set sig sur på.

Ifølge tv-programmet har Lille A lagt sig ud med Brian Sandberg, efter Lille A gik amok og hyldede drab på danske soldater i Afghanistan. Det skete foran en forsamling af danskere på Nørrebro, hvor Lille A fortalte, at han hadede Danmark.

- Så forstår jeg ikke i min vildeste fantasi, hvad man laver i det her land her, siger Brian Sandberg i programmet.

Lille A har fået tilbud om at træde frem på tv, men har sagt nej tak til at medvirke.

Dyrt rockerliv
I mere end en måned har journalisterne bag Krimi 5 fulgt rockeren, der blandt andet giver et indblik i sit meget eksklusivt og dyrt udstyrede hjem.

Designermøbler er standarden hos rockeren, der dog både i Krimi 5 og i en bog, der netop er udkommet om ham, nægter at komme ind på, hvordan han tjener pengene.

Ud fra devisen, at man ikke skal indrømme noget, man ikke er dømt om, lyder svaret "ingen kommentarer", når det gælder sammenhængen mellem Sandbergs dyre livsstil og mulig kriminalitet.

Flirtede med Bagger
Programmet kommer - som bogen - dog tættere på Brian Sandbergs liv og opvækt. Og ikke mindst hans vej ind, så ud og så ind i HA igen.

Naturligvis er "flirten" med Stein Bagger også med i programmet, ligesom Sandbergs forklaring på, hvorfor HA lige nu ligger i krig med indvandrerbanderne og Lille A.

Se det eksklusive klip fra programmet - der bliver sendt klokken 20 på Kanal 5 - herover!

http://ekstrabladet.tv/flash/article1345727.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar