måndag 10 maj 2010

Rockerne opførte sig pænt i Esbjerg

Ekstra bevågenhed og visitation af omkring 130 deltagere ved en fest for personer med rocker- og banderelationer i Finlandsgade i weekenden gav ikke meget konkret udbytte for Syd- og Sønderjyllands Politi.

– Vi konfiskerede en enkelt ulovlig kniv, men ellers var der overhovedet ingen problemer med den gruppe personer. Men de vidste selvfølgelig også, at vi ville være til stede, det har nok været præventivt, siger vicepolitiinspektør Hans Roost.

Han tør endnu ikke drage konklusioner efter weekendens sammenkomst.

– Vi er ved at få lavet en analyse sammen med NEC (Det Nationale Efterretnings Center, red.). Vi kigger på de forskellige grupperinger og på de enkelte personer, der var til stede. Det kan have været en fest for at markere en ændring af navnet fra »Den Internationale Klub«, som var arrangør af festen, til »Guardios Diablo«, som er støttegruppe for Bandidos. Men det behøver ikke være tilfældet, og det behøver ikke have den store betydning, vi kan ikke sige det endnu, siger Hans Roost.

For godt en måned siden var der fest i den østlige del af Esbjerg, hvor den lokale gruppe, Chieftains, tog navneforandring til Devils Choise Seaside, der er en officiel støttegruppe for Hells Angels.

Hans Roost ønsker endnu ikke at kommentere på, om der kan være en sammenhæng mellem de to arrangementer i Esbjerg med så kort mellemrum. 
http://www.jv.dk/artikel/877475:Esbjerg--Rockerne-opfoerte-sig-paent-i-Esbjerg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar